Over KTL

KTL is een adviesbureau gespecialiseerd in de Openbare Ruimte. We werken met hart en ziel in ons vak en zijn een gerespecteerd partner in weg- en waterbouwkundige werken.

Weg- en waterbouw

De drie oprichters startten KTL in 1995 met verschillende disciplines onder één dak onder de naam KTL diensten & handelsmaatschappij. Al snel bleek onze liefde vooral bij het vak weg- en waterbouw te liggen. Vanwege de lancering van onze nieuwe website hebben we ook besloten een nieuwe handelsnaam te lanceren: KTL.nl.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerd partner op het gebied van weg- en waterbouwkundige werken. We vinden het belangrijk dat er synergie is met onze klant. In al onze projecten vervullen wij een faciliterende en dienende rol voor u als opdrachtgever. Kwaliteit staat hierbij voorop.

Lees hier meer over de mensen achter KTL.

Onze werkwijze

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door:

  • Niet zeuren, oplossen en informeren
  • Bereikbaar zijn en terugbellen
  • Administratie op orde
  • Inhoudelijk op de hoogte zijn van de laatste regelgeving
  • In staat zijn een sfeertje te bouwen

Bedrijfsfilosofie

Wij geloven in begrippen als wilskracht, met hart en ziel bezig zijn en oprecht verlangen om de wereld te dienen. Zo kunnen we uit het menselijk potentieel halen wat er in zit. In ons bedrijf staan de mens en zijn omgeving dan ook centraal. Lees meer over onze bedrijfsfilosofie.

Daarnaast werken we CO2 neutraal en ondersteunen we verschillende goede doelen.