BLVC

BLVC staat voor Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie. Dit zijn sleutelwoorden voor een goed verloop van werkzaamheden in de openbare ruimte. Met goede maatregelen en communicatie blijft de omgeving voor bewoners en ondernemers bereikbaar, leefbaar en veilig.

BLVC-coördinatie

KTL is specialist in coördinatie en/of toezicht op BLVC-maatregelen en (operationeel) omgevingsmanagement. Wij kennen de eisen die de omgeving stelt aan de openbare ruimte tijdens ingrijpende bouwwerkzaamheden. We zorgen ervoor dat alle gemeentelijke diensten optimaal samenwerken en de overlast voor de omgeving minimaal is.

Jarenlange ervaring

KTL heeft aan de wieg gestaan van de verplichte BLVC-plannen in Amsterdam en deze helpen ontwikkelen (2002). Zo konden wij een brug slaan tussen beleidsmatige uitgangspunten en de praktische uitvoering van BLVC-maatregelen. Door jarenlange ervaring in dit onderwerp hebben we een grote bekwaamheid opgebouwd.

Projecten waar we deze rol vervullen

Oprichter van BLVC.nl

KTL.nl heeft in 2017 BLVC.nl opgericht, een online kennisplatform over BLVC. Op dit platform komt onze jarenlange kennis en ervaring met BLVC bij elkaar, en zetten we uiteen hoe je in elke projectfase met BLVC kunt omgaan. We verzamelen er handige tools, producten en praktijkvoorbeelden en delen er onze kennis en die van onze partners. Zo dragen we bij aan het verminderen van hinder tijdens de uitvoering van projecten en voorkomen we faalkosten.

Op de hoogte blijven van BLVC-nieuws?

Wil je ook op de hoogte blijven van ons BLVC-nieuws? Schrijf je dan in voor de BLVC-nieuwsbrief, of volg ons op LinkedIn of Twitter.