Onze mensen

Lees op deze pagina meer over de mensen achter KTL.

Ferry Theunisse is één van de oprichters van KTL. Hij heeft ruim 34 jaar werkervaring in de infrastructuur en de bouw, zowel boven- als ondergronds. In deze periode heeft hij in verschillende functies gewerkt, variërend van directievoerder tot uitvoeringscoördinator BLVC. In de afgelopen 15 jaar heeft hij voornamelijk in binnenstedelijke gebieden gewerkt, zoals bijvoorbeeld de renovatie van het Vondelpark. Momenteel werkt hij o.a. aan de ontwikkeling van de Houthaven in Amsterdam en de herontwikkeling van het Stationsgebied in Utrecht.

 

 

 

 

Na een gevecht tegen een ziekte van bijna anderhalf jaar is Jeroen op 3 juni 2019 overleden. Hij zal altijd bij ons blijven!

Jeroen van der Linden was één van de oprichters van KTL. Hij had een ruime staat van dienst in de ruimtelijke sector, waarbij hij functies heeft bekleed als senior toezichthouder tot omgevingsmanager en BLVC-coördinator. Hij heeft aan aansprekende projecten gewerkt als de aanleg van de Noord-Zuidlijn, de aanleg van het Bijlmer-busstation en de herinrichting van de Rijnstraat in Amsterdam. Zijn belangrijkste functie was BLVC-coördinator op de Zuidas.

 

 

 

Frank Kappé is één van de oprichters van KTL. Hij werkt nu ruim 20 jaar in de ruimtelijke sector, en deed in die periode o.a. ervaring op als toezichthouder, coördinator kabels en leidingen en specialist aanleg ondergrondse afvalinzameling. Sinds 2007 is hij in Amsterdam als projectleider uitvoering en directievoerder betrokken bij de uitvoering van het Groot Onderhoudsbestek van de Amsterdamse Hoofdnetten.

 

 

 

 

 

Conny van Rijn begon 16 jaar geleden bij KTL.nl als office manager. Daarvoor rondde ze eerst de Kweekschool voor de Detailhandel af en werkte ze 5 jaar voor een aannemer. Voor KTL.nl is Conny onmisbaar: zij zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt. Ze verzorgt de administratie en is eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en werknemers. Daarnaast faciliteert ze de maandelijkse borrel en maaltijd voor het personeel.

 

 

 

 

 

Ricardo Coesel heeft 34 jaar werkervaring in weg- en waterbouwkundige projecten. Ooit begonnen als uitvoerder op een riool- en wegenwerk aan de Keizersgracht in Amsterdam, heeft hij daarna als toezichthouder en directievoerder door de hele stad gewerkt. Bijvoorbeeld aan de realisatie van de Oosterdokseiland-brug bij het Centraal Station in Amsterdam. Ricardo is een allrounder die via zijn bureau Inframediair zowel als senior werkvoorbereider en als projectleider uitvoering werkt. Momenteel werkt hij aan verschillende OMOP-contracten voor het Ingenieursbureau Amsterdam.

Lees ons interview met Ricardo over zijn rol als senior werkvoorbereider

 

 

 

 

Paul Vermeij heeft ruim 32 jaar ervaring met het werken in de civiele techniek. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in een breed scala aan functies, variërend van hoofd directie bij de N201 voor de Provincie Noord-Holland tot omgevingsmanager voor de Noord/Zuidlijn in de Amsterdamse Pijp. Sinds 2012 werkt Paul in Amsterdam als stadsdeelregisseur voor stadsdeel Zuid. Hier stemt hij als spil tussen het politieke bestuur, Bureau Stadsregie en projectmanagers de uitvoering van ruimtelijke projecten op elkaar af. Paul is ook eigenaar van adviesbureau Proficiënt Projectbegeleiding.

 

 

 

 

Henk Vork begon zijn loopbaan als tekenaar bij de Dienst Openbare Werken van de gemeente Amsterdam om daarna verder te gaan bij ADV (Algemene Directievoering) als werkvoorbereider/toezichthouder. Daarna werkte hij op legio projecten in Amsterdam als werkvoorbereider, toezichthouder en directievoerder, zoals bijv. de herinrichting van de Kalverstraat, Nieuwendijk, Kinkerstraat, Spaarndammerbuurt en de realisatie van het Haarlemmerplein. Gaandeweg heeft Henk zich gespecialiseerd in de ondergrondse infrastructuur en de coördinatie van kabel- en leidingwerk voor diverse opdrachtgevers. Momenteel werkt hij in Amsterdam als directievoerder in de Houthaven en aan verschillende andere werken in stadsdeel West.

 

 

 

Henk Mos startte zijn carrière als uitvoerder beton- en grondwerk. Via functies als projectleider en bedrijfsleider heeft hij daarna jarenlang bij verschillende aannemersbedrijven de functie van directeur bekleed. Na die periode is hij gestart met zijn bedrijf H2M, dat zich richt op advies en coaching van bedrijven en hun werknemers. Momenteel werkt Henk als contractmanager voor diverse werken aan de Jaarbeurszijde van het Centraal Station in Utrecht, o.a. de Jaarbeurspleingarage en een aantal maaiveldreconstructies. Daarnaast is hij adviseur uitvoering voor de civiele werken in het Stationsgebied.

 

 

 

 

Ferry Bouw begon 10 jaar geleden zijn carrière binnen de Civiele Techniek in de aannemerij. Hier kreeg hij de kans ervaring op te doen in alle delen van het proces, van werkvoorbereiding naar uitvoering en van calculatie en tendermanagement tot hoofduitvoering. Na een periode van 8 jaar bij de aannemer maakte hij de bewuste overstap naar de opdrachtgeverszijde om hier de opgedane (praktijk)kennis toe te passen. Inmiddels heeft hij bij verschillende opdrachtgevers ervaring opgedaan in de rol van directievoerder of toezichthouder op binnenstedelijke projecten. Zo werkt Ferry bijvoorbeeld momenteel met veel plezier voor de Gemeente Amsterdam als directievoerder aan de realisatie van de Wisbybrug in de Houthaven en als toezichthouder op diverse projecten in de Bellamybuurt.