Projecten

Of het nu gaat om de bouwcoördinatie van grote civieltechnische werken, (operationeel) omgevingsmanagement om de openbare ruimte bereikbaar en leefbaar te houden, of leiding geven aan een project in de landschapsarchitectuur: KTL realiseert het voor u.

Grote vakkennis en netwerk

Door jarenlange ervaring weten we precies wanneer in een project mogelijke bedreigingen optreden en kunnen dit waar nodig bijsturen. KTL heeft grote inhoudelijke kennis van de Amsterdamse procedures, politieke gevoeligheden en ondergrondse infrastructuur. Daarnaast hebben wij een groot netwerk in ons vakgebied. Ook buiten Amsterdam voeren wij diverse projecten uit.

Duurzaam resultaat en tevreden eindgebruiker

Tijdens een project besteedt KTL veel tijd en aandacht aan hoor en wederhoor van bewoners en andere belanghebbenden. We overleggen met de architect over het maken van een product dat ook goed beheerd kan worden. Zo zorgen we voor een duurzaam resultaat en een tevreden eindgebruiker.

Projecten waar we trots op zijn

Gedurende het bestaan van KTL.nl zijn we bij veel projecten betrokken (geweest). Op ons Projectenoverzicht vind je ze allemaal terug.

Een aantal projecten, zowel uit het verleden als actueel, geven we hieronder graag wat extra aandacht.