Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijk uitgangspunt in het werk van KTL. Voor ons betekent kwaliteit dat we de mens centraal stellen en mensen aanspreken op hun vakmanschap.

Vakmanschap van mensen

Kwaliteit staat bij ons voorop en is het onderscheidende kenmerk van ons werk. Voor ons zit kwaliteit niet in allerlei certificaten. Kwaliteit bereiken we door de mens centraal te stellen en aan te spreken op zijn vakmanschap. Op de bouwplaats sturen we mensen daarom intensief op houding en gedrag. Zo kunnen we een optimale ambachtelijke kwaliteit realiseren.

Ons idee over kwaliteit

Dit zijn een paar van onze favoriete uitspraken. Ze geven ons idee over kwaliteit goed weer:

  • Vakmanschap is meesterschap
  • Vertrouwen is goed maar controle is beter
  • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Tegen aannemers zeggen wij altijd: “Doe het nu maar in één keer heel goed, want dan beperk je de faalkosten.” De uitvoering is de laatste kans om alle oorspronkelijke eisen gerealiseerd te krijgen. Daarnaast is het belangrijk om in een project alle randvoorwaarden op orde te hebben. Zoals een goede administratie.

Kwaliteit volgens onze klanten

Onze klanten zijn tevreden over onze goede voorlichting, strakke planning en de manier waarop wij alle vragen serieus nemen. Zij noemen ons professioneel, zorgvuldig, daadkrachtig en integer.