Werkvoorbereiding

KTL ziet haar werkvoorbereiders als de technische spil in elk project. Om hun rol goed in te kunnen vullen, combineren ze dan ook hun kennis van de techniek met de nodige sociale vaardigheden.

De technische basis op orde

Een werkvoorbereider van KTL zorgt dat de technische basis van uw project op orde is. Hij / zij werkt tekeningen, contracten en plannen tot in detail uit, zonder de grote lijnen van het project en de omgeving uit het oog te verliezen. Door onze ruime ervaring worden we vaak betrokken bij complexe projecten, die ook een complexe voorbereiding vragen.

Lees ook: ‘De werkvoorbereider als spin in het web’

Focus op relaties

Ook als werkvoorbereider ben je continu met samenwerking bezig. De werkvoorbereiders van KTL focussen daarom, naast de techniek, ook op de relaties met de stakeholders van elk project. Ze voeren technisch inhoudelijk overleg met nutsbedrijven, woningbouwcorporaties, aannemers, projectontwikkelaars en andere relevante partijen in de ruimtelijke projecten waar ze aan werken. Daarnaast zijn ze op de hoogte van relevante regels en procedures.