Liliane Fonds

Het Liliane Fonds helpt kinderen en jongeren met een beperking in ontwikkelingslanden. Een behoorlijk bestaan is een basisrecht van elk kind. Samen met lokale contactpersonen zorgt het Liliane Fonds voor directe, persoonsgerichte en kleinschalige hulp op maat. Met persoonlijke aandacht en (para)medische en sociale revalidatie stimuleren ze de groei van het kind. Tegelijkertijd proberen ze de toekomstkansen van het kind te verbeteren door onderwijs, werk en inkomen. Zo opent het Liliane Fonds de wereld voor deze kinderen, zodat ze weer meedoen en meetellen in hun gemeenschap.

Maatwerk en een persoonlijke benadering

KTL ondersteunt sinds 2000 het Liliane Fonds met een jaarlijkse gift. Omdat wij alle kinderen in de wereld de beste kans op een mooie toekomst gunnen. Omdat maatwerk en persoonlijke benadering naadloos passen bij onze bedrijfsfilosofie hebben we gekozen voor het Liliane Fonds. Zo steunen we structureel een aantal kinderen dat medische en sociale hulp krijgt bij de revalidatie van hun handicap.

Over de kinderen

Alle kinderen die het Liliane Fonds ondersteunt, hebben hun eigen verhaal. Op deze pagina vind je de verhalen van de kinderen die we door de jaren heen hebben ondersteund.

Meer informatie

Wil je meer lezen over het Liliane Fonds? Kijk dan hier

 

 

Foto: Sacha de Boer