Bezielend leidinggeven

De meeste managementmodellen kijken naar nog meer efficiency, succes van de organisatie en winstmaximalisatie. Bezielend leidinggeven kijkt naar de méns achter de leidinggevende. Wie ben jij als persoon? Hoe ga je om met de mensen om je heen en jouw omgeving?

Dienen en mensen bezielen

Een leidinggevende is iemand die het leven dient en mensen bezielt. Waar we ook zijn, we proberen mensen te ondersteunen en een sfeer te creeren waarin mensen wat voor elkaar over hebben. Een bezielende leidinggevende heeft zelfkennis, mensenkennis, levenservaring, creativiteit en fantasie.

Mensen stimuleren tot groei

Leiding geven is volgens ons: anderen helpen ontwikkelen, iemand opvangen als hij fouten maakt. We zien een organisatie als een gemeenschap van mensen die elkaar vertrouwen en respecteren. Een plaats van vrolijkheid en inspiratie, waar je fouten mag maken en kan groeien. Zo wordt een organisatie een plek waar mensen opbloeien, het bedrijf floreert en de baas zelf ook plezier en voldoening ervaart.

Alledaagse toewijding aan kwaliteitsverbetering

Wij zijn niet gericht op verre en hoge idealen, maar kijken naar het hier en nu. Naar ons dagelijkse doen en laten. Onze insteek is nuchter, eenvoudig en down to earth. Doe alles met volle overgave en met aandacht. Ook de alledaagse, kleine taken; een formulier maken of invullen, een kopje koffie zetten.